Lystfiskeri

Laksefiskeri er en blanding af adrenalinkik, frustration, glæde, hygge, og natur

  Lystfiskeri

  Laksefiskeri i BC

  Laksefiskeri i Gaula

  Finmarken og Troms

  Mörrum(Boddy)

 

 Gaula\gaula_main.htm

Lystfiskeri mest efter laks. Mit laksefiskeriet startede i Mörrumsåen, vi har et sommerhus i køreafstand fra Mörrum. Den første laks fangede jeg netop der, en sommeraften for mange år siden. Den vejede 12.7kg

 

 Der er billeder og beskrivelser fra mange forskellige steder i verden. Du kan blandt andet få information om nogle at de ting som har undret mig, eller som jeg selv har undersøgt før en fiskerejse, eks. hvor køber man fiskekort, hvor gælder det, lokale regler osv. Der senere år er jeg begyndt at gå med både fiskegrej og kamerataske. Det er en super kombination, hvis der ikke er laks, så kan man tage billeder af naturen, en bæver som samler forråd, eller en fiskeørn som spejder efter føde.
Kæmpe Kongelaks i BC Billedet er fra en lille flod i BC Canada hvor manden kæmper med en kongelaks på over 15kg.  (Link til BC fiskesiden)  
Test af fireline liner og andre flettede liner.  - og hvorfor de flettede liner ikke altid er så stærke som man kunne forvente.  
Mörrumsåen og nogle statistiske data i grafer og tal.    
     
     
     
     
     
     
Kåsen vald 1. til 9. juni 2012  Borten og Losen vald 2006, 07, 08, 09, 2011 Evjen vald uge 26 juni 2009 Aune vald uge 25 Malum/Winsnes