Info om huset

 Vedligeholdelse

 Sniper 2018

  Hjem(Boddy)

Multi weapon sniper course 2016 Finskytte terræn weekend - (mandetur 2016)
Formålet med weekenden var at forbedre deltagernes generelle skydeegenskaber inden for forskellige våbentyper; der blev trænet både om dagen og om natten.

Under den afsluttende nattræning stilles en række stearinlys ude i terrænet, og alle deltagere skal kunne slukke flammen på alle afstande, uden at beskadige selve stearinlyset. ALLE deltagerne klarede selvfølgeligt dette uden problemer.

Det blev trænet i følgende våbentyper

Riffel: Dette var mest til ære for Peter før han skal op til nordgrøndland og stå ansigt til ansigt med isbjørne.

Langbue

og sidst men ikke mindst

100mm sømpistiol

Det trænes desuden i generelle overlevelsesstrategier i den vilde natur (madlavning over bål)

 Mandeweekend i Sverige 2016.Mandeweekend i Sverige 2016.
Sverige_billeder\Sverige billeder 2016\Multi_weapon_sniper_course_2016.avi Henrik har fuld koncentration når der skydes med riffel. De to billeder er fra de indledende runter samt fra natskydningen.
Se den lille video som siger alt !!!
 

Frede holder her riflen på stor afstand fra skydebrillen for at "overleve" den voldsomme rekyl.

Til højre:  Peter viser stolt resultatet frem, efter første skyderunde på maksimal afstand. - kikkertsigtet er nu skudt ind.

Vi havde mutiple mål, nogle var stationære og andre var bevægelige mål. Billedet nedenunder viser et af de bevægelige mål, som blev nedlagt med langbue på 18 meters afstand.

Her ses både Frede og Peter med to pletskud afgivet fra langbue mod bevægeligt mål, og som altid sidder pilen lige i midten af det gule felt.

Efter en vellykket våben træning, er det tid til at få noget træning i "overlevelse i vildmarken" det vil sige at lave mad over bål

Her ses bøfferne sammen med de de fire dygtige finskytter. Diskussionerne om bueminutter, anslagsenergi, og ham som kom til at skyde vægen af et af stearin lysene, blev diskuteret til langt ud på natten.

Som skalkeskjul for hele operationen udførte vi noget vedligeholdsarbejde på hovedhuset. Vi udskiftede den del af facaden som vi ikke havde mulighed for at skifte under sidste kursus, fordi der var højspændingsledninger i vejen.

Der kæmpes med lange stiger, der måles og diskuteres (man må jo huske på at det ikke er vores kernekompetencer) Der saves og bankes, og det gamle træ må til sidst lade livet, og erstattes af noget nyt og flot.

Det sidste bræt monteres og dagens arbejde er fuldført og der er tid til sjov.

   
En rigtig god, sjov og produktiv weekend i det grønne Sverige sammen med Henrik, Frede og Peter