Info om huset

 Vedligeholdelse

 Sniper 2016

  Hjem(Boddy)

Multi weapon sniper course 2018 Finskytte weekend - (mandetur 2018)
Formålet med weekenden var at forbedre deltagernes generelle skydeegenskaber inden for forskellige våbentyper; der blev trænet både om dagen og om natten.

Under den afsluttende nattræning stilles en række stearinlys ude i terrænet, og alle deltagere skal kunne slukke flammen på alle afstande, uden at beskadige selve stearinlyset. ALLE deltagerne klarede selvfølgeligt dette uden problemer.

Det blev trænet i følgende våbentyper

Riffel

Langbue

Pistol

Stigegolf - (det kan godt gøre ondt at blive ramt)

Det trænes desuden i generelle overlevelsesstrategier i den vilde natur (vandretur langs Mörrumsåen og madlavning over bål)

 
Så blev der endelige igen tid til at opfriske kundskaberne for Frede, Henrik, Peter og mig selv. Vi havde gjort flere tiltag til at finde en weekend, men det kunne først lade sig gøre i midten af juni måned.

I år havde vi udvidet konkurrencen med endnu en disciplin, menlig med en Steyr P10 pistol. - På det øverste billede ses Peter hvor kan prøveskyder pistolen.

Vi mødtes over en enkelt øl  og noget mad, en mega pizza fra Olofstrøm fredag aften, og fik allerede der klaret de væsentlige verdensproblemer.
 
Frede nyder en enkelt øl mellem de enkelte descipliner.

 Om lørdagen kørte vi ned til Mörrunsåen og gik en lang lang tur. Det fremmer den naturlige sult og tørst.

Peter havde jo været på skarp træning på den lange ekspedition til nord Grøndland, som han havde deltaget i siden gruppens sidste møde. Henrik prøver her den nye Steyr pistol. Det er irriterende når man ved at den kan lægge alle skud inden for få mm - ( det må være vinden som gør det !!)
Efter de store bøffer som selvfølgelig grildes over bål, kommer turen til kaffe, brun farin og flødeskum  - -

 

Der er dyb koncentration
Alle træffere vurderes og der gives point

Henrik: Jeg fatter det ikke, jeg sigtede jo efter 10ern, det må være pilene som der er noget i vejen med !!!

 

Da alle flammerne på fyrfadslysene var skudt ud, og måske også lidt stearin hist og her ( vi nævner ingen navne) , kom turen til den sidste, og for flere, uvante disciplin, nemlig stigegolf. Ingen kunne vide det på forhånd så ingen kunne øve hjemmefra, for at få fignerne i den eftertragtede vandrepokal.

Stigegolf om aften, med det lille tvist at solen var gået ned og det eneste lys kom fra måned.
   

Der er dyb koncentration at se hos både Peter, Henrik og Frede

Årets samlede vinder blev Henrik

En rigtig god, sjov og produktiv weekend i det grønne Sverige sammen med Henrik, Frede og Peter