Info om huset

 Vedligeholdelse

  Sniper 2018

 Sniper 2019

  Hjem(Boddy)

Interstellar Rocket launch Interstellar weekend - (mandetur 2020)
Formålet med weekenden var at forbedre deltagernes generelle egenskaber inden raketaffyring; samt selvfølgelig vedligeholde de generelle skydeegenskaber

NB: Der er videoer neders på siden

 

Det blev trænet i følgende våbentyper

Raket affyringer

Riffel

Langbue

Pistol

langdistance skydning, der stilles øldåser op i skoven som skal rammes.

 

 

   - 

Årets hovedtema var raket affyringer, vi fik selvfølgelig også tid til at holde vores multi sniper decipliner ved lige, så som pistol, riffel og langbue skydning, på billedet er Henrik og Carl i gang på 25 meter banen-

Vi havde hver i sær bygget en raket, og Frede havde desuden bygget selve launch platformen, den ses i aktion på det øverste billede. Vi startede testene med et beskedent tryk på ca. 4 bar, men allerede næste morgen nåede vi op på et starttryk på omkring 8 bar, som resulterede i interstellare højder.

Hver eneste del kontrolleres har af Henrik og Frede, før launch. På billedet ses Henriks raket, og det er tydligt at der er kælet for hver eneste detajle.

Ladetrykket er meget vigtigt og her kontrolleres trykkes af endnu en uafhængig person, Peter kommer her til assistance, og decimalerne justeres.

 

Alt bliver diskuteret og om nødvendig, rettet eller justeret. Fredes bil blev fjernet fra affyringsområdet da vi ellers ikke kunne garantere for sikkerheden.

 

Alt er kontrolleret og Peters Interstellar raket er sat på affyringsrampen og trykket øges.

Peters vinderraket få ms. efter take off. Den accelererer volsomt og efterlader en hul i græsplænen under affyringsrampen. En af Peters hemmeligheder var at han brugte tungt vand som brændstof.
Frede kæmper med at øge trykket, og læg mærke til at han bærer sikkerhedssko, sikkerhed frem for alt. Det er ikke vores motto men det lyder godt.
Endnu en vellykket affyring, her er det Fredes raket ladet med svimlende 8 bar

Og hvis du nu spørger sig selv om hvor højt de nåede op i atmusfæren, tja vi diskuterer stadigvæk, men et sted mellem 50 til 100, det endelige svar kommer når vi har analyseret telemetridata.

Henrik går klar til endnu en affyring, brændstofmøngden justeres helt nøjagtigt så den er afpasser den enkelte tur.
Henrik med endnu en vellykket launch, man kan lige ane rakettet 4 meter over affyringsrampen, på vej mod den ydre atmosfære.
Det eneste som er tilbage er en regnbue over affyringsrampen.
- - - - Video fra forskellige affyringer
Årets resultat:
Peter blev:          Interstellar master of the first degree
Henrik blev:       Interstellar launch master of the first degree
Frede blev:         Interstellar build master of the first degree
Carl blev:           Interstellar apprentice
 
 

Den nøje udvalgte rødvin prøvesmages og vurderes af de kræsne ganer (her spytter vi dog ikke vinen ud)

En rigtig herre middag forberedes, culottestegen flamberes i Whiskey før den serveres.

En rigtig god og sjov weekend, hvor mange emner blev diskuteret i det grønne og våde Sverige sammen med Henrik, Frede og Peter

Carl - Henrik  -  Frede   - Peter