Home(Boddy)

Sælger fra Kashmir.Inder fra Srinagar med banebarn

Dejlige gamle mænd fra Kashmir i Indien

Piger i Nepal vil gerne fotograferes.Piger i Nepal vil gerne fotograferes

Piger fra Nepal, de ville gerne fotograferes, og de 4 piger til venstre står og leger at de har et kamera

Carl på Dal Lake i Srinagar .Carl på Dal Lake i Srinagar

På udflugt på Dal Lake

Små hamp planter i Nepal. Karin med en dreng som viste os rundt

Vandretur i området syd / øst for Dhulikhel i Nepal. Karin beundre de store hamp planter som vokser frit, billedet til højre, Karin og vires lokale guide som viste os rundt og tjænte lidt penge.

Karin i Nepal. Karin i Nepal

Vandretur i området syd / øst for Dhulikhel i Nepal.

Karin på indkøb.Transport i Nepal

Fra Danmark til Kathmandu i Nepal, derefter Patna i Indien, med tog til Srinagar i Kashmir (nordlige indien) Derefter til Karachi i Pakistan (kun et enkelt døgn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Billeder fra Indien og Nepal

Karin og Carl  Indien og Nepal i 1986

1986 - Rejse til Nepal og derefter til Indien.

Vi landede i Kathmandu og tog efter nogle dage med bus ud til en lille by som hedder Dhulikhel. Vi brugte byen som udgangspunkt til vandreture i området.

I Indien rejste vi med tog fra Patna, og helt op i den nordlige del af Kashmir, det var en flot rejse, og folkene i Srinegar var meget flinke og ville gøre alt for at vi var glade og tilfredse. Vi boede i en husbåd på Dal Lake. og var rundt i området på vandreture, med både opstrøms en af floderne, og selvfølgelig rundt på den smukke Dal Lake.

Nogle få år efter at vi besøgte Kashmir blev det vanskelig at rejse frit rundt på grund af de politiske uoverensstemmelser mellem Indien og Pakistan, men naturen i dette område er utroelig smuk, og menneskene er flinke og hjælpsomme.