USA California og vestkysten

 Vestkysten af USA på 3 uger

  Home(Boddy)

Links med videre:

Kings Canyon wiki

Sequoia & Kings Canyon NP

Vi burgte 3 uger i bil, med udgangspunkt i Los Angeles. De første dage brugte vi selve Los Angeles, derefter gik turen til Las Vegas, og videre til den nordlige side af Gran Canyon og Zion Park.

Et par overnatninger i Flagstaff hvor vi besøgte det store meteor krater.

Meteor Crater Rd, Winslow, AZ 86047, USA    GPS:
35.027440, -111.021975

Efter en lang køredag mod nord, nåede vi op til Kings Canyon med de kæmpe redwood, derefter til San Francisco hvor vi brugte 3 dage, og der er absolut ikke for meget. De sidste dage brugte vi på at køre via highway 1 mod Los Angeles, med forskellige afstikkere undervejs.

På de tre uger kørte vi ca. 5000km og med en benzinpris på ca. 4,5kr/l blev udgiften til benzin på over 3000kr - ikke en helt ubetydelig udgift.

 

Vestkysten af USA på 3 uger                 Første badetur i stillehavet for Freja og Luna

En af de mest imponerende oplevelser var turen gennem Kings Canyon. På billedet TH) går Freja mellem nogle af de kæmpe store RedwoodsLuna og Karin ved et kæmpe træ

Karin og Luna sidder til venstre for det kæmpe træ, klik for at forstørre billedet.

 
Kings Canyon NP med Freja mellem Radwoods
Freja sammen med en lille Redwood

Luna ved en af de flotte Kæmper.

TH) San Fransisco er en fantastisk by med masser af muligheder. Her er kan man lige se over mod Alcatraz. Hvis man ønsker at besøge øen, er det en god ide at at bestille plads på en af de små færger en dag eller to i forvejen.

San Fransisco med udsyn over Alcatraz

Man bliver sulten af al den natur, her spiser Luna en lille pandekage med flødeskum.  Derefter skulle Freja og Luna hen i den lokale store for at hamstre lidt proviant.

Neden under: Grand Canyon besøgte vi fra den nordlige side, og ikke den vestlige side som de 98% andre gør. Vi havde hele udsynet for os selv lige fra før solopgang og flere timer frem.

Grand Canyon fra nordsiden

Karin forsøger at finde vej til hotellet, gennem San Fransiscos gader.

Hoover dam - inden i

Hoover dam er et must see, dette er et billede fra generatorrummet inde i selve dæmningen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hoover_Dam

TV) Freja får en mega bøf på størrelse med en halv ko, ud over bøffen bliver der stort set ikke serveret andet end lidt sovs. Der skal arbejdes for at komme igennem 500g kød.

Luna ved Hoover dam Bagefter en ordentlig middag kan man jo glæde sig over den lille forskel mellem US og DK. Det er Luna med det lange hår.

 

 

Lasvegas by night

Las Vegas er et besøg værd, også selvom man ikke vil spille. Byer er et imponerende opbud af overflod, lidt ude i ørkenen. To overnatninger er nok til både byen og Hoover Dam.

Og så retur til Los Angeles igen i vores lejede Jeep

Denne kasket lå i bilruden af en bil i Las Vegas. Gad vide hvordan MUS samtalerne foregår ?

Vindmøller fra California

Prøv at klikke på billedet og tæl antallet af vindmøller !!

Santa Cruz, CA 95062, USA, - en lille perle ca 80km syd for San Francisco, man bliver jo helt glad bare ved synet af de mange forskellige farvede huse som ligger helt ned til stranden.
GPS: 36.966600, -122.011702