Gaula 2011 start juni  Borten - Losen  stykket  Home

Ole Thomas og Carl  

Aftenfiskeri ved Gaula

Thomas til højre fisker en sen nattetime sammen med to Nordmænd.

Det var en mærkelig uge, vi ankom den anden juni og der var taget nogle fisk den første og enkelte den anden, men det var slet ikke som sidste år, hvor der allerede de første dage var taget mange laks og adskillige over 10 kg.

Jeg var heldig allerede den første aften og fange en rigtig flot laks på over 10 kg.

10,3 kg frisk og stærk laks

Der var en stærk fisk og jeg kæmpede med den et stykke tid før der var kontrol og ro over sagerne. Den blev landet på nabostykket før den nåede ned gennem den næste foss.

Der blev intet fanget resten af ugen, så er det sagt !!! Vi fiskede ellers mange timer og Thomas fiske igennem flere nætter, men der var simpelt hen ingen laks. 

Efter et par dage ankom jyde-klanet, på det næste billede har de gjort pause under vores læsejl for at nyde en enkelt øl, så vi i fællesskab kunne brokke os over at der ikke blev fanget fisk.

Aften hygge sammen med vennerne fra Jylland

Vejret var også et kapitel for sig selv, det var skiftevis sol, regn, vindstille og så kraftige stormstød. En tidlig morgen fangede et af disse stormstød jydernes fortelt, og det blev krøllet sammen oven på campingvognen. Selvom det var blå himmel overalt kunne regne efter et kvarter.

Natfiskeri i Gaula

Dette billede er taget omkring midnat hvor de truende skyer kommer ind fra havet. 

Et andet underligt fænomen som opstod næsten hver aften var tågen, den kom snigende og lagde sig over elven i et bælte på en til to meter, og forsvandt lige så hurtigt igen efter en lille time.  Det var som sædvanlig en en hyggelig uge, men det ville være rart med lidt flere laks i elven.

Tåge dis over gaula

Måske ses vi næste år igen  - Carl